Det er fint å lage mat på tur!

Vi har kokeapparater i forskjellige prisklasser.
Se også utstyrstestene i menyen til venstre.

 
 
Vi har klær for turene dine i Andøy!

 
 

 
 
Våre leverandører:
 
 
   
         
         
 
 
Andøy Sport AS
Storgata 3, 8480 Andenes
sporten@andoysport.no
76141000
Faktisk har det blitt en av de viktigste salgsargumenter av Boston Marathon, verdens eldste og en av de mrkeligste selvfølgelig tenkelig, s TNK hvis du kunne ha en lignende teknologi for deponering på håndleddene, som Nike Sportwatch GPS Powered by TomTom.

  Den viktigste forskjellen er at i stedet for dkke 20000 eller flere løpere med et teknikk, som er basert Marathon, er det nå opp til deg. I Boston, når du skyver bort, er det flat for ca to miles, og deretter traff en sweeper domstol fortsetter subtilitet ned bakken i Framingham og deretter videre inn i Natick sammen vddelbsbane.

  Det er noen lange kjøringer oppoverbakke i Marathon, hvorav den ene er en lengre oppoverbakke Left Hand sweeper i Natick, noe som fører til en straight som gjør en til flere miles til du treffer den berømte Heartbreak Hill FORHOLD mellom Boston, Newton, Brighton, noe som fører til en svært lang styrtlb i Boston, og ved slutten av Marathon.

  Folket på Nike trodde det ville VRE flott hvis de kunne inkludere chips som ville spille inn en løpere fremgang ikke bare GPS-teknologi og vise det på deres hjemmeside nikeplus. Det er en stor oppmuntring og gjør at de som ikke kan komme til kaplbet å følge deres favoritt løper eller løpere uten å forlate sine kontorlokaler.

  Det gir også rase sponsorer for å holde et øye med de enkelte løpere, og hvis sensorene teknikk se noe ikke er helt riktig, kan det gi beredskapsmyndigheter å sende et team med en gang. Indrmmet, er det en tppe teknologi for Marathon som den hadde i det siste air max nike, så mange som 26 000 løpere la Hopkinton til 26, to miles til Boston. S det er av nødvendighet fra at dette er en ganske stor del av teknologien,

  P en langt mer personlig strategi , Nike og TomTom nettopp fullført sin idrett program som skiller din prstation til et punkt der ikke bare gjør det vises på nikeplus nettside, gutta du kan også foreslå for vennene dine at du har din egen personlige trener satt dine ml og minne deg på disse ml daglig. Man trenger virkelig slått på for å fortelle dem at det er en datamaskin metode , gutta det vil komme ut fort nok, hvis du ISR kjører med en gruppe eller lbeklub, slik at du kan sammenligne utviklingen din med andre i teamet ditt.

  Det er egentlig ikke noe nytt om teknologien i dette teknikk. Det nye er hvordan den er satt sammen og hva gr For eksempel lbeskoen sensor rundt i ca 15 maratonlb og GPS har eksistert i minst 25 s, menn når du kombinerer dem i denne kombinasjonen, du har en ny teknologi som ikke bare kan fungere som din personlige Trner, menn husker også: spore tid avstand tempo puls med en valgfri sensor antall kalorier brndt rute på nikeplus dot com.

  Overføring av makt denne elegante, selv om noen mellomstore opptaksenhet 2 , 3 en, 4 av seks inches som vgte to, to unse en neste-generasjon lithium polymer batteri.

  Det er noe en drøm produkt for de Serise lepper som ønsker å se hans fremgang mot andre og seg selv nike max air, men også kan se din sikkerhet, og hvis noe grå materie, du TomTom aktivt oppdatert satellitt søknad for disposisjon for å la ndtjenester vite hvor du er nike air max 1.

  Systemet slås like fort som du setter inn batteriene og TomTom er ikke bare snakker til GPS program , gutta Det er også intervjuer med Nike-systemet for å oppdatere dine krende statistikk, s du kan opprettholde en vennlig rivalisering med andre medlemmer av klubben og grupper.

  I alt dette er et flott produkt av Nike omfattende erfaring med lb og TomTom GPS erfaring. Det er en stor og sunn bruk av teknologi som vil lett bli en del av ditt normal . Lbevrknike air max 95
nike air outlet
air max 90
nike jordans