Det er fint å lage mat på tur!

Vi har kokeapparater i forskjellige prisklasser.
Se også utstyrstestene i menyen til venstre.

 
 
Vi har klær for turene dine i Andøy!

 
 

 
 
Våre leverandører:
 
 
   
         
         
 
 
Andøy Sport AS
Storgata 3, 8480 Andenes
sporten@andoysport.no
76141000
Hva er forskjellen mellom en urban og hip hop klær butikk og Dr. Jay urbane klær butikken? N er det ikke mye forskjell mellom Dr. Jay urbane tjbutikker og alle urbane tjbutikker der ute. Alle av dem har spesialisert seg på å søke og tilbyr et bredt spekter av urbane klær linjer nike jordans, selv om noen har en bredere samling end den andre, det handler fortsatt den samme.

  Den eneste forskjellen som gjør Dr. Jay urbane tjbutikker fra andre urbane tjbutikker er arven etter Dr. Jay hadde begynt.

  Dr. Jay arv begynte i 1975 med åpningen av vår første butikk i South Bronx i New York. Ikke tilfeldig, hip hop hadde sin opprinnelse i det samme nabolaget rundt samme tid som Dr. Jay åpnet sine første dørene for publikum.

  Det urbane landskapet var i endring, og med den nye musikken kom en ny mote sensibilitet. Dr. Jay har vært en pioner i å tilby disse urban mote helt siden, økende til 19 butikker av hele Metro New York området.

  Dr. Jay er nå en av de største byer klesbutikker mer enn landet som hjalp forplante bransjen som vi alle vet i dag som Hip Hop Stil.

  I dag, ikke bare Dr. Jay overtatt detalj bekldningsindustrien, gutta også on line bekldningsindustrien. Dr. Jay på internett tj butikken viser frem noen av de mest priset og sofistikert mrker av urbane og hip hop klær linjer. S her er noen av de beste merkene som kommer fra den øvre hip hop klær butikk på tvrs i USA og på linje samfunnet Dr. Jay.

  Dr. Jay øvre mrker av hip hop klær linjer for alle kn og generasjon:  Akademiks

  o

  Den Akademiks er en amerikansk mørk urbane klær linje høyt respektert av lojale tilhengere av hip hop musikk, som ble grunnlagt av brødrene Donwan Harrell og Emmet Harrell.

  o

  Donwan, er en av de topp karakter 10 designere av Nike, srget at Akademiks kan dekke alle behovene til trendsttere og mote frem folk ved tilby noen av de mest unike stiler kommer fra en av de øverste designere av Nike.

  o

  Akademiks ble popularisert i 2001 av Brooklyn-rapperen Fabolous som lyrisk innhold annonseres mørket. Han hadde på seg også en Akademiks velour på innsiden av omslaget av sitt debutalbum Ghetto Fabolous.  Coogi

  o

  Designet og produsert i Italia, linjen sin første kolleksjon inspirert av de kommende OL og har en primr fargepalett og en ringmrket versjon av Coogi logo.

  o

  Selv om utseendet er uformelle jakker med avtagbare ermer, polyuretan nylon bukser og svømme badebukser prisene absolutt aren.

  o

  Jeans og bunner starter på $ US300 ($ A435) og trjer vil gå for alt fra $ 600 til $ 1200.  Rocawear

  o

  Jayz medgrunnlegger av urbane tjmrke Rocawear med Rocafella Records partnere Damon Dash og Kareem Biggs Burke.

  o

  P grunn av populariteten og eftersprgsel av Rocawear mer enn landet, har Rocawear nå en årlig omsetning på $ 700 millioner i året.

  o

  P grunn av den enorme suksessen Rocawear besluttet grundlggerne på å utvide sin merkevare gjennom konsesjons pakter å utvikle linjer for barn, juniorer, sokker og sandaler, skinn semsket og pels jakker, vesker og blter, lounge slitasje og butikk hea, hovedbekldning, smykker og solbriller og cobranding produkt med ProKeds, State Hjem , og Gruppe Roc.

  Dr. Jay øvre mrker av hip hop klær linjer for menn:  Blac Etikett

  o

  Unnfanget i 2002 under den mtning av nyhet t-skjorter med enkle skjermer og irefaldende ordtak har Blac Etikett Premium utviklet av innovative design og stil, originale konsepter, og stilige trender .

  o

  Blac Etikett Premium er stt utvikler seg fra en t-skjorte selskapet inn i en sann livsstil mørke.  New Era

  o

  Ny epoke er populrt kjent som den offisielle cap av sport og sportgoers.

  o

  Med sine populære 59Fifties, ble ny æra eksklusiv produsent og markedsfører av den offisielle onfield cap bret av alt Viktig League baseball team og deres mindre liga filialer, NHL, NBA og av 200 høyskoler og universiteter i USA.

  o

  Sammen med 59Fifty, produserer ny æra stiler som 49Forty, 39Thirty billige nike jordan sko, 29Twenty, EK, Capture the Flag, og også designeren av kvinner og barnas htter.

  Dr. Jay øvre mrker av hip hop klær linjer for menn og gutter:  Ecko Unltd

  o

  Ecko Unltd er en mørk urban tj grunnlagt av den berømte motedesigneren Marc Ecko.

  o

  Siden sin enorme popularitet, Ecko Unltd utvidet til 12 linjer består av Ecko Unlimited , Ecko Red, ECKM Funksjon, Marc Ecko skinn, Marc Ecko klokker, Marc Ecko Scopes, ECKM bagasje, Marc Ecko fottøy, Zoo York , Marc Ecko Cut og sy de nye ECKM ubegrenset Gutter og Ecko Red Girls linjer jordan salg.  Sean John

  o

  Sean John er en klær og duft linje grunnlagt av en amerikansk plateprodusent, rapper, skuespiller, danser, entreprenør og MNDs motedesigner Sean John Combs.

  o

  En del av grunnen til at Sean John klær ble kritikerroste er på grunn av de få menneskene som representerer merket. Folk som var Sean John klær måte å bli kjent som Combs selv, rappere som TI, Fabolous, The Game, Daddy Yankee, basketball stjerner inkludert Dwyane Wade og Tristan Sooklal, pluss modeller Tyson Beckford og Kevin Navayne.

  o

  Produktkategorier omfatter dresser, strikkevarer, bunner, jakker, lær tilbehør, skjorter, slips, hatter og denim.

  Dr. Jay øvre mrker av hip hop klær linjer for kvinner:  Ed Hardy

  o

  Ed Hardy er en tjkollektion grunnlagt av Amerika tatovr Don Ed Hardy.

  o

  I 2004 kjøpte Christian Audigier rettighetene til å produsere high-end Ed Hardy klær linje, som er basert på Hardy billedverden.

  o

  Kommer fra den berømte Don Ed Hardy, Ed Hardy klær linjer gi samme kind av innovasjon i stil og mote, Ed Hardy har bygget i sin profesjon som tatovør.

  Dr. Jay øvre mrker av hip hop klær linjer for kvinner og jenter  Dereon

  o

  Dereon er en junior tjkollektion laget av de samme grunnleggerne av huset til dereon, som er Beyonc? Knowles og hennes søster Solange Knowles, er en tjkollektion rettet mot yngre forbrukere og mer rimelig.

  o

  Hanner mye som motparten, stiler og mote av dereon fortsatt snakker stemmen til femininitet og viser den sanne essensen av VRE en kvinne.  Child Phat

  o

  Baby Phat klær linje er en tjkollektion grunnlagt og utviklet av en amerikansk modell og forfatter Kimora Lee Simmons.

  o

  Infant Phat er en urban mote linje av klær og andre elementer for kvinner og jenter.

  o

  Foruten klær, mørke også tilbehør til mobiltelefoner, smykker, sko og klær. Det er også bedriftens søsken av tjmrke Phat Farm skapt av Russell Simmons, så forventer den samme kvaliteten på behandlingen som Phat Farm har blitt berømt for.  Apple Bottoms

  o

  Apple Bottoms er et mote-og livsstilsmerke for kvinner, som ble lansert i 2003 av multiplatinum plateartist Nelly sammen Yomi Martin, Ian Kelly.

  o

  Blet bunner som ikke lansert, var utelukkende en denim mørk, og har siden vært gjennom en større linje ekspansjon. I det øyeblikket Apple Bottoms etiketten inkluderer: bekldning, sko, vesker jordan sko , briller RX, antyder, solbriller, tilbehør, smykker, kaldt vær, og jente klær .nike max air
air max 90
nike air max command
nike air jordan