Det er fint å lage mat på tur!

Vi har kokeapparater i forskjellige prisklasser.
Se også utstyrstestene i menyen til venstre.

 
 
Vi har klær for turene dine i Andøy!

 
 

 
 
Våre leverandører:
 
 
   
         
         
 
 
Andøy Sport AS
Storgata 3, 8480 Andenes
sporten@andoysport.no
76141000
Er du en fremadstormende basketball spiller som ønsker å gjøre det til butikk ? Liga NBA league 's trenger du å vite en liten hemmelighet Bortsett fra din frdigheder i basketball, du trenger hj sportsbiler, inkludert høy ytelse sko nike air max. det er der en Nike Jordan vil virkelig hjelpe deg, fordi disse er de beste skoene som vil hjelpe deg til å ta på enhver opposisjon med letthet. Det finnes ulike typer av Air Jordan sko å velge mellom . Hver av Jordans har blitt laget spesielt for basketballspillere og så når du bre en luft Jordan, er du nesten uovervinnelig!

  En av de øverste Nike Jordan modeller for håpefulle basketballspillere, ble Nike Air Jordan Flight 23 har denne Air Jordan sko laget av mørk Jordan, som er en underavdeling av Nike. Flight 23 sko ble opprettet for Michael Jordan, og det ble også godkjent av ham. Den første Nike Jordan ble innført i 1984, og disse skoene har kommet en lang vei siden da nike air max 90. De Jordans er skapt for basketballspillere, selv etter Michael Jordan pensjonert fra profesjonell basketball. Den første serien av luft Jordan ble kjent som Air Jordan I, og den siste serien av Air Jordans er XXIII eller XX3, tallene er re trje antall Michael Jordan.

  Nike Jordan Flight 23 sko er en integrert del av basketballaget sko fra Nike. Alle luft Jordan Flight serien sko, inkludert flight 23 funksjonen berømte umpman? Logo på siden av skoene. Jordan fly modellene er billigere end fleste av Air Jordan signaturmodeller, og er dermed veldig populrt. Noen av Nike Jordan Flight serien sko er også vurdert som rene tilfeldige joggesko og ikke basketball sko. Så hvis du planlgger å kjøpe basketball sko er at du trenger å lete etter flight 23 basketball bare sko. Den uformelle joggesko i flight 23 katalogen har lowtops eller lowcuts måte? For de hightop sko for basketball.

  De første flight 23 Nike Jordan sko ble lagt til Black / Metallic Silver Varsity Rd colorway. Kombinasjonen fargen er ganske morsomt, selv om inspirasjon fra den opprinnelige Air Jordan serien. Den primære årsaken til bruk av sdanne farger for å tiltrekke Michael Jordan fans, og også for å oppmuntre de nostalgiske minner fra Jordan blant kberne. Air Jordan Flight 23 i Black / Metallic Silver Varsity Red har blitt opprettet fra en rekke materialer, inkludert patent lær, felles lær og semsket skinn, menn hva som skjer kaken er sprde isbl sl og den lyse hardt boble.

  Den andre colorway, nå indfrt i Nike Jordan Flight 23 modell er Hvit Metallic Silver air max 90. Noen av de andre fargekombinasjoner som du kan velge mellom i Air Jordan Flight 23 serien er White Blue Ribbon, Black Vibrant Cactus og White / Metallic Silver Stealth Orange Peel. F Din Air Jordan Flight 23 i dag!nike air max 95
jordan salg
air max nike
nike sko